Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Τίμησε διεθνείς μπασκετμπολίστες ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός δήμου Φυλής

Τρία μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ, με πληθώρα διεθνών και πανευρωπαικών διακρίσεων, είχε την ευκαιρία να βραβεύσει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός δήμου Φυλής «Πάρνηθα», κατά την Χριστουγεννιάτικη γιορτή μπάσκετ των Ακαδημιών που πραγματοποιήθηκε στο 3ο Κλειστό Γυμναστήριο Ζωφριάς. Οι αθλητές Δημήτρης Παπανικολάου και Φραγκίσκος Αλβέρτης, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο άθλημα ενώ ο Ευθύμης Ρεντζιάς, που, επίσης επρόκειτο να τιμηθεί, δεν κατάφερε να παραστεί για οικογενειακούς λόγους και την πλακέτα παρέλαβε εκπρόσωπός του.
Παραλαμβάνοντας τα βραβεία τους και οι δυο αθλητές ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό και το δήμο Φυλής για την μεγάλη τιμή που τους έκανε και ευχήθηκαν πάντα επιτυχίες στο μπάσκετ και καλές γιορτές.
Ο πρόεδρος του νομικού προσώπου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Κώστας Σκαμαντζούρας ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, επεφύλαξε τα καλύτερα λόγια για τους αθλητές και τις αθλήτριες του μπάσκετ και των ακαδημιών των Άνω Λιοσίων και διαβεβαίωσε ότι, παρά τις αντιξοότητες κάτω από τις οποίες αναγκάστηκε να δουλέψει μαζί με τους συνεργάτες του και το προσωπικό όλο το προηγούμενο διάστημα, έκανε και θα εξακολουθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για τα αθλητικά και πολιτιστικά πράγματα του δήμου Φυλής.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραίμης έπλεξε το εγκώμιο των αθλητών και του Φραγκίσκου Αλβέρτη, τον οποίο βράβευσε και ευχήθηκε ότι καλύτερο για τον κόσμο, τις άγιες ημέρες που έρχονται. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το δικό του βραβείο για την, εν γένει, συνεισφορά του στα αθλητικά δρώμενα του δήμου παρέλαβε και ο κ. Μπουραίμης.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της βράβευσης του Γιάννη Ρενιώτη, πρώην αθλητή, ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στο μπάσκετ και στις ομάδες της πόλης και γενικότερα στα πολιτιστικά πράγματα του τόπου. Τον Γιάννη βράβευσε, εν μέσω έντονων χειροκροτημάτων από αθλητές και παρευρισκόμενους, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ενώ ο ίδιος, γεμάτος συγκίνηση, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Πολιτιστικού και αθλητικού οργανισμού και τον κόσμο, για τις υπέροχες στιγμές που του χάρισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου