Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Έγγραφο για το πεζοφάναρο στην οδό Κύπρου


Φαναρι
Προσθήκη λεζάντας

Έγγραφο προς τους αρμόδιους του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών στο οποίο θίγεται η ολιγωρία των υπηρεσιών του στην τοποθέτηση πεζοφάναρου, επί της οδού Κύπρου στις Αχαρνές, έστειλε, πριν λίγες ημέρες ο Σύλλογος του 7ου Γυμνασίου. Πρόκειται για ένα από τα δύο πεζοφάναρα τα οποία ζητά, με επανειλημμένα έγγραφά του ο Σύλλογος, να λειτουργήσει σ’ έναν από τους πιο επικίνδυνους και πολυσύχναστους δρόμους της πόλης.



E-mail


Όπως επισημαίνει ο Σύλλογος στο έγγραφό του «η οδός Κύπρου, έχει μεγάλο πλάτος και συνδέει δύο κεντρικούς δρόμους του Δήμου Αχαρνών, την οδό Φιλαδελφείας με την οδό Αριστοτέλους. Αποτέλεσμα αυτού είναι να εισέρχονται επί της ανωτέρω οδού οχήματα όλων των τύπων, από Ε.Ι.Χ. και δίκυκλα έως και βαρέου τύπου μηχανήματα και οχήματα. Το τραγικό είναι ότι όλα ανεξαιρέτως τα οχήματα αναπτύσσουν ταχύτητα πέραν του επιτρεπόμενου ορίου».
Πρέπει να σημειωθεί ότι το αρχικό αίτημα του Συλλόγου αφορούσε στην τοποθέτηση δύο πεζοφάναρων επί της Κύπρου. Αίτημα το οποίο καλύφθηκε-κατά το ήμισυ-εφόσον τοποθετήθηκε το ένα από τα δύο πεζοφάναρα στο ύψος της οδού Παπανίκα, δίνοντας προσωρινή ελπίδα σε γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς. Ωστόσο παραμένει άγνωστη ακόμα η τύχη του 2ου σηματοδότη στη συμβολή της Κύπρου με την οδό Α. Κατάρα, όπου και έχουν τοποθετηθεί μόνο οι βάσεις (η τοποθέτηση πραγματοποιήθηκε την 10η Μαΐου 2011) και από τότε ουδεμία ενέργεια έχει γίνει για να τεθεί σε λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου