Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Παρούσα και ενεργή δηλώνει η Αχαρναική Αλληγεγγύη


Απάντηση σε όλους όσους διαδίδουν, δολίως και με σκοπιμότητα όπως αναφέρεται, ότι η Αχαρναϊκή Αλληλεγγύη έχει σταματήσει τη δράση και την κοινωνική της προσφορά, δίνει ο πρόεδρος του Δ.Σ. Άγγελος Παγώνας. Σε ανακοίνωση του εκφράζει, όπως τονίζει, την επιθυμία να τους πληροφορήσει ότι:
• Η Αχαρναϊκή Αλληλεγγύη συνεχίζει, χωρίς πολιτικές φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, το έργο της. Ζωντανή απόδειξη και μαρτυρία αποτελούν οι 950 συμπολίτες μας οι οποίοι είναι δικαιούχοι και έχουν πραγματική ανάγκη φροντίδας τους οποίους η Α.Α συνεχίζει να τους στηρίζει καθημερινά με τρόφιμα, ρούχα, υποτροφίες κλπ .
ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ – ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ
• Πρόσφατα ο Περιφερειάρχης μας κ. Ιωάννης Σγουρός και η περιφέρεια Αττικής μας έδωσε 13 τόνους τρόφιμα για να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες των δικαιούχων μας .
• Επιχειρήσεις της πόλης μας και όχι μόνο συγκεντρώνουν τρόφιμα και τα προσφέρουν για τις ανάγκες της Α.Α
• Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας , αρωγός στις προσπάθειές μας και συνοδοιπόρος στο έργο μας , συμμετέχει ενεργά μαζί με τους Ιερείς μας και μας προμηθεύει στα μέτρα των δυνατοτήτων της Ιεράς Μητρόπολης με τρόφιμα και άλλα είδη .
• Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκινήσαμε μία Διεθνή προσπάθεια για συγκέντρωση τροφίμων – ενδυμάτων και σχολικών ειδών με αρχή την παρουσία μας στον μεγαλύτερο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό της Φινλανδίας που θα αποφέρει σε λίγο χρονικό διάστημα την αναμενόμενη βοήθεια .
• Το έργο μας αναγνωρίζεται σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και έχουμε κληθεί να συμμετάσχουμε σε επιτροπή στην Ε.Ε. για την καταπολέμηση της φτώχειας .
• Η Α.Α όχι απλά δεν έχει αναστείλει τη δραστηριότητά της , αλλά αντιθέτως έχει δυναμώσει γιατί έχει την αγάπη και την στήριξη όλου του κόσμου εντός και εκτός Ελλάδος .
• Η Α.Α. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ παρά τις προσπάθειες ορισμένων ανθρώπων που σε δύσκολους καιρούς αντί να αναζητούν δρόμους και τρόπους συνεργασίας προτιμούν τις ρίξεις και τις εχθροπραξίες.
• Μπορεί να ανεχτήκαμε εξώδικα , αγωγές , ασφαλιστικά μέτρα και κάθε άλλο νομικό τερτίπι από ορισμένους που δεν θέλουν το ανιδιοτελές έργο που προσφέρουμε. Μπορεί να αναγκαστήκαμε να συρθούμε στα δικαστήρια όπου περίτρανα δικαιωθήκαμε. Μέχρι εδώ όμως.
Δεν θα ανεχτούμε την λασπολογία, γιατί εμείς παράγουμε ουσιαστικό φιλανθρωπικό έργο. Δεν το εμπορευόμαστε, δεν το ΠΟΥΛΑΜΕ σε “χαμηλή τιμή” και πάνω από όλα δεν το διαφημίζουμε ούτε το εκμεταλλευόμαστε για μικροπολιτική.
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ, ΤΕΛΟΣ Η ΠΛΑΚΑ
Αγγελος Παγώνας
Πρόεδρος Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου