Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Στο καινούριο χώρο τους έκοψαν την πίτα τους τα παιδιά του 1ου παιδικού σταθμού Άνω Λιοσίων


Στον καινούριο όμορφο χώρο τους, που στεγάζεται στο κτίριο του βρεφικού σταθμού της Λίμνης, έκοψαν την πίτα τους μαζί με τους παιδαγωγούς και τους γονείς τους, τα μικρά αγγελούδια του 1ου παιδικού σταθμού Άνω Λιοσίων. Όνειρο πολλών ετών η μεταστέγαση του παιδικού σταθμού από το παλιό, απαράδεκτο και κακών συνθηκών κτίριο, στο οποίο στεγαζόταν, έγινε δυνατό να πραγματοποιηθεί, χάρη στην επιμονή και στις προσπάθειες του προέδρου του νομικού προσώπου των παιδικών σταθμών Κώστα Παπαιωάννου και των συνεργατών του.
Χθες, στον άνετο και ζεστό περιβάλλον τους υποδέχθηκαν γονείς  και εργαζομένους στο νομικό πρόσωπο και ευχαρίστησαν θερμά – και με το δικό τους τρόπο – τον κ. Παπαιωάννου που έδωσε νόημα στην ελπίδα τους και σωστές συνθήκες στην καθημερινότητά τους.
Στην σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια, ιδιαίτερα τους παιδαγωγούς και το προσωπικό του σταθμού, καθώς η μεταφορά έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα και όλοι υπερέβαλλαν εαυτόν. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη βοήθεια του δημάρχου Φυλής Δημήτρη Μπουραίμη, καθώς όπως τόνισε χωρίς την συμπαράσταση και την συμμετοχή του, τίποτα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί καθώς και στην συνεισφορά του πολιτικού προισταμένου της δημοτικής αστυνομίας Γιώργου Μανωλά, ο οποίος έχει οργανώσει τη φύλαξη όλων των παιδικών σταθμών κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες.
Τέλος, επανέλαβε τη σταθερή βούληση του για δημιουργία παιδικών σταθμών – πρότυπο στην περιοχή και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε γονείς και παιδιά.
Στους γονείς των παιδιών μοιράστηκε, επίσης, το ημερολόγιο των παιδικών σταθμών, το οποίο όπως διευκρίνησε η επιμελήτρια της έκδοσής του Ιωάννα Λιόση, δεν απευθύνεται στα παιδιά αλλά στους γονείς, προκειμένου να τους βοηθήσει να καταλάβουν καλύτερα την σχέση τους με αυτά.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι κοπή πίτας πραγματοποιήθηκε, μέσα σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, σε όλους τους παιδικούς σταθμούς των Άνω Λιοσίων και οι μπόμπιρες που κέρδισαν το φλουρί, πήραν από ένα παιδικό βιβλίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου