Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Προσλήψεις για εποχικό και μόνιμο προσωπικό

ΔΕΗ, Μουσείο Ακρόπολης και Ελληνική Αστυνομία αναμένεται να προχωρήσουν σε προσλήψεις εποχικού και μόνιμου προσωπικού. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και τηλέφωνα στα οποία μπορείτε να απευθυνθείτε. 1) Πενήντα έναν εποχικούς υπαλλήλους θα εντάξει στο δυναμικό της η ΔΕΗ, για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών σε τέσσερις υπηρεσίες της. Το προσωπικό θα επιλεγεί από τις κατηγορίες ΔΕ και ΥΕ και θα προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών.
Οι ανοιχτοί διαγωνισμοί αφορούν: Διεύθυνση Δικτύου, πληροφορίες στο τηλ. 210 5293664, ΑΗΣ Λινοπεραμάτων Γαζίου, πληροφορίες στο τηλ. 2810 376332, ΔΕΗ Κρήτης, πληροφορίες στο τηλ. 2810 314700, Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης, πληροφορίες στο τηλ. 27910 25045. Εννέα προσλήψεις διανομέων θα πραγματοποιήσουν τα ΕΛ.ΤΑ Περαιά- Αιγαίου και Σιάτιστας. Για τα ΕΛΤΑ Πειραιά – Αιγαίου, πληροφορίες στο τηλ. 210 4146141 ενώ για το κατάστημα Σιάτιστας πληροφορίες στο τηλ. 24650 21492.
2) Με 29 επιστήμονες, διοικητικούς και τεχνικούς υπαλληλους, θα ενισχυθεί μέχρι το τέλος του έτους το Μουσείο της Ακρόπολης καθώς και ο φορέας συντήρησης των μνημείων της. Οι νέες προσλήψεις εποχικού προσωπικού, διάρκειας από οκτώ έως δώδεκα μήνες) θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ αναφορικά με το Μουσείο, καθώς οι υπόλοιπες χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ και διενεργούνται από τον ίδιο τον φορέα. Οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων θα γνωστοποιηθούν εντός του Δεκεμβρίου, περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 9241043
3) Διαγωνισμό πρόσληψης 100 επιστημόνων στην Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Πρόκειται για μόνιμες θέσεις που αφορούν στους κλάδους διοικητικού, τεχνικού, εγκληματολογικού, πληροφορικής και υγειονομικού. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν ιδιώτες καθώς και αστυνομικό προσωπικό, ειδικοί φρουροί και συνοριακοί φύλακες που επιθυμούν μετάταξη.
Οι πτυχιούχοι Οικονομικών που θα προσληφθούν, θα απασχοληθούν στην Οικονομική Αστυνομία, όπου απαιτείται εξειδικευμένο προσωπικό υψηλού επιστημονικού επιπέδου, σε θέσεις λογιστικής, χρηματοοικονομικής κ.λπ. Ανάλογα προσόντα χρειάζονται για τις νέες θέσεις βιοχημικών-βιολόγων στα εργαστήρια εγκληματολογικών ερευνών όπου γίνονται εξετάσεις DNA για τη διαλεύκανση εγκλημάτων. Ελλείψεις υπάρχουν και σε ειδικούς στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, για το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Οι νομικοί που θα προσληφθούν θα έχουν ρόλο δημόσιου κατήγορου και θα αναλάβουν διάφορες υποθέσεις της ΕΛ.ΑΣ. Οι υπόλοιποι θα εφαρμόσουν σύγχρονες μεθόδους (μάνατζμεντ) για καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, μεθόδους ποιότητας, ενώ τεχνικοί (μηχανικοί, τοπογράφοι κ.λπ.) θα αξιοποιηθούν για την κατασκευή, συντήρηση κτιρίων (και κρατητηρίων) της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών διαρκεί έως τις 9 Δεκεμβρίου και γίνεται στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διανομής του εκάστοτε υποψηφίου. Με την αίτηση συνυποβάλλονται και επικυρωμένα αντίγραφα σπουδών, πιστοποιητικό γνώσης ξένων γλωσσών, αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας, καθώς και βεβαίωση προϋπηρεσίας στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου